Յանտառնայա Կիսլոտա

Յանտառնայա Կիսլոտա

Բարև ձեզ: Բարի գալուստ իմ ալիք: Այսօր ուզում եմ խոսել մի խնամքի միջոցի մասին՝ որի անունն է Յանտառնայա Կիսլոտա: Շատ տարածված միջոց: Հայտնի է դառել բուսաբանության մեջ, բույսեր սիրողների շրջապատում վերջերս: Երկար ժամանակ այն հասանելի չէր: Փորձում էինք արտերկրից գնել, բոլորը ման էին գալիս Յանտառնայա կիսլոտա: Վերջապես կարող եմ ուրախացնել բոլորին այն Հայաստանում վաճառվում է: Վաճառվում է միայն դեռ ցավոք 36.6 դեղատների ցանցում: 10 հաբի արժեքը 150դրամ: Ինչևէ կարելի է գնել, գտնել դեղատուն, դա ավելի հեշտ է քան հասնել արտերկիր դեղորայքը ձեռք բերելու համար, կամ ծանոթներ գտնելու խնդրելու, որպեսզի այն բերեն: Հաբերը նախատեսված են մարդու համար որոնք լավացնում են նյութափոխանակությունը, իսկ ավելի կոնկրետ Յանտառնայա կիսլոտան՝ շատ, շատ, շատ, շատ, շատ դրական ազդեցություններ ունի: Քանի որ բժիշկ չեմ, շատ եմ կարդացել դեղորայքի մասին, բայց խորհուրդ չեմ տա՝ որևէ նշանակում անել չեմ կարող, եթե որևէ մեկին հետաքրքիր է այն կարելի է որպես պրոֆիլակտիկ խմել: Ամեն դեպքում կարդում ենք ինֆորմացիա ենք հավաքում: Թեկուզ դեղատանը հարցրեք ինչպես և երբ կարելի է խմել և ինչ օգուտ կամ վնաս կարող է հասցնել Յանտառնայա կիսլոտան:
Խոսենք բույսերի հետ կապված նրա գործողությունների մասին: Այն լավացնում է բույսի աճը: Այն տալիս է բույսին այն թթվածինը, որը բույսը չի հասցնում կուտակել ֆոտոսինթեզ կատարելու ընթացքում, այսինքն լույսը բավական չի լինում բույսին և բույսը սկսում է նվազել, սա այն միջոցն է որը լռացնում է այդ պակասը: Նպաստում է բույսի նորմալ աճին, նպաստում է որպեսզի բույսը իր ուժերը կենտրոնացնի վերականգնելու վնասված հատվածը, բարձրացնում է իմունային համակարգը, լավացնում է բույսի տեսքը, փարթամեցնում է, այսինքն բույսի բոլոր հիվնադությունների դեպքում (բացառությամբ վնասատուներից ազատվելը) կարելի է օգտագործել Յանտառնայա կիսլոտա: Կանխարգելման նպատակով կարելի է երբեմն/պարբերաբար օգտագործել Յանտառնայա կիսլոտա: Ես խորհուրդ եմ տալիս մեկ հաբը լուծել կես լիտր ջրում: ՄԻանգամից զգուշացնեմ որ հաբը բավականին դժվար է լուծվում, այդ պատճառով ցանկալի է այն մանրեցնել, նոր լուծել ջրում, նույնիսկ կարելի է գոլ ջրում: Խոսեմ կոնկրետ օրխիդեաների մասին, քանի որ Օրխիդեաները սիրում են, երբ իրենց ջրում են գոլ նույնիսկ մի քիչ տաք ջրով դրա համար կարելի է լուծել գոլ ջրում և միանքամիցջրել Օրխիդեան: Եթե օրխիդեան Ռեանիմացման փուլում է, Յանտառնայա Կիսլոտան շատ լավ պերպառատ է որը կնպաստի որպեսզի Օրխիդեան արագ աճեցնի արմատային համակարգ: Ռեանիմացիայի տարբերակները շատ են այդ մասին արդեն խոսել ենք:
Ծաղկած ժամանակ երևի միակ պերեպառատն է որը կարելի է տալ բույսին, որովհետև այն պարարտանյութ չէ և նպաստում է ճիշտ նյութափոխանակությանը: Բույսը արագ ծաղկաթափ չի լինի, հանգիստ կարելի է օգտագործել Յանտառնայա կիսլոտան: Եթե բույսի մոտ առկա է խնդիր և բույսը ծաղկած է կարող եք օգտագործել Յանտառնայա կիսլոտան և չեք կարող օգտագործել որևէ պարարտանյութ որը կարող է վատ անդրադառնալ ծաղկման ընթացքի վրա:
Կարելի և նաև համատեղել Յանտառնայա կիսլոտան պարարտացնելու հետ: Կամայական Պարարտանյութ տալուց առաջ կարելի է այն լուխել արդե պատրաստի Յանտառնայա կիսլոտայի լուծույթի մեջ: Այդ տարբերակով բույսը ավելի շատ օգտակար նյութեր կվերցնի պարարտանյութից քան այն կվերցներ առանց Յանտառնայա կիսլոտա: Արդյունքը կարճ ժամանակում նկատելի կլինի:
Նկատառում Յանառանայա կիսլոտա օգտագործելիս: Կամայական Պրեպառատ օգռագործելիս կարող է առաջանալ կախվածություն: Յանտարնայա Կիսլոտան հանդիսանում է շտապ օգնություն, իսկ եթե բույսը սովորել է շտապ օգնությանը ապա անհրաժեշտության դեպքում ձեզ ոչինի չի օգնի: Այս պատճառով կարելի է օգտագործել ամեն եղանակի սկիզբ մեկ-երկու ջրում:
Քանի որ Օրխիդեաները գնելիս դրանք հիմնականում լինում է ներմուծված և ներմուծումն ու այդքան ժամանակ ոչ մշտական կացարան և ջերմաստիճանի տատանում սթրես է բույսի համար, ձեռք բերելիս Օրխիդեա առային մի քանի ջրումը կարելի է կատարել Յանտառնայա կիսլոտայով որը կնպաստի որ բույսը հեշտ ադապտանա նոր պահպանման պայմաններին:
Տեսանիելի պատկեր ունենալու համար կվերցնեն Օրխիդեան: Օրխիդեան ներվուծված է, ծաղկաթափ է եղել վերատնկվել է: Մոտ երկու ամիս ջրումները կկատարենք միայն Յանտառնայա կիսլոտայով: Փորձի մասին կլինի առանձին Վիդեո:
Հուսով եմ ինֆորմացիան օգտակար կլինի, եթե մնացին հարցեր կարող եք գրել հարցերը ինձ: Կպտատասխանեմ մեծ սիրով: Շնորհակալություն որ ինձ հետ էիք: Հաջողություն:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заполните поле
Заполните поле
Пожалуйста, введите корректный адрес email.

Меню